Valencià English Español

Després de diversos ajornaments, ha quedat instal·lat el panell informatiu amb la relació dels directors que han tingut l'honor de dirigir l'interpretació de la marxa mora Chimo el dijous de la setmana gran de festes a la Plaça de l'Ajuntament d'Ontinyent. Tal i com informa aquest panell, han estat ja 23 els directors que des de 1987 han tingut l'honor de participar en aquest acte tan emotiu per a la Societat de Festers i per als ciutadans d'Ontinyent en general. Ara, amb la proposta del reconeixement de la marxa mora Chimo com himne de la festa a Ontinyent, pren més valor, si és possible, l'acte que és preàmbul dels dies grans de les festes de moros i cristians a la nostra ciutat.

També s'ha actualitzat el panell informatiu dels Premis Cervino que la Societat de Festers atorga cada any amb la instal·lació del premi de 2014 en el mateix: Rafael A. Gandia Vidal.

Despues de varios aplazamientos, ha quedado instalado el panel informativo con la relación de los directores que han tenido el honor de dirigir la interpretación de la marcha mora Chimo el jueves de la semana grande de fiestas en la Plaaça del Ajuntament d'Ontinyent. Tal y como informa dicho panel, han sido ya 23 los directores que desde 1987 han tenido el honor de participar en este acto tan emotivo para la Sociedad de Festeros y para los ciudadanos de Ontinyent en general. Ahora, con la propuesta del reconocimiento de la marcha mora Chimo com himno de la fiesta en Ontinyent, toma mas valor, si cabe, el acto que es preambulo de los dias grandes de la fiestas de moros y cristianos en nuestra ciudad.

También se ha actualizado el panel informativo de los Premios Cervino que la Sociedad de Festeros otorga cada año con la instalación del premio de 2014 en el mismo: Rafael A. Gandia Vidal.

 

La TafaneraShare in MenéameShare in TuentiShare in FacebookTweet it!