Valencià English Español

La primera planta del Museu Fester, en l'accés pel vestíbul a l'escala de l'edifici, el visitant ja pot contemplar una part important del patrimoni que el nostre Museu exposa a les seues instal·lacions: una gran quantitat dels cartells que han anunciat les nostres festes omplen les parets d'aquest accés amb el títol de “Crit de la Festa”.

Planta BaixaEntrada al MuseuPlanta baixa - Distribució

En aquesta planta també s'ubica la sala d'exposicions temporals que el Museu manté oberta al públic i que s'empra al llarg de l'any amb diferents mostres de les quals el visitant pot gaudir. Ací han exposat ja una quantitat important d'artistes locals que, habitualment en el cicle d'exposicions del Mig Any Fester, cada any comparteixen la seua obra amb els visitants.

Planta baixa - exposicióPlanta baixa exposició

I abans de visitar el Museu en la seua totalitat, cal una visita a la nostra tenda en la qual es poden adquirir llibres de festes d'anys anteriors, discs compactes de música festera editada a la nostra ciutat, peces d'artistes locals que mostren la seua visió de les nostres festes o algun objecte de record que el nostre Museu posa a disposició del visitant.

Mostradors de la teda del museuMostradors de la teda del museu

La TafaneraShare in MenéameShare in TuentiShare in FacebookTweet it!

Facebook Museu FesterTwitter Museu Fester RSSYoutube